0317 319 635 info@fysiodynamic.nl

   Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak!

   info@fysiodynamic.nl -  0317 319 635

   Revalidatie voor iedere klacht of blessure

   Iedereen is zich ervan bewust dat een gezonde leefstijl belangrijk is. Hierbij hoort gezonde voeding en voldoende beweging. Sporten verbetert de kwaliteit van leven bij jong en oud. Maar helaas brengt sporten ook risico’s met zich mee en kunt u een blessure of klacht oplopen. Bij Fysio Dynamic staat een team van specialisten en professionele apparatuur voor u klaar die u begeleidt tijdens uw sportrevalidatie.

   Revalidatietraject op maat

   Het doel van de revalidatie is de belastbaarheid van uw lichaam weer terug te brengen naar het oude of gewenste niveau. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u weer kunt functioneren op het niveau dat u gewend was. Welke manier van revalidatie daarvoor nodig is, is afhankelijk van de persoon en de klacht of blessure. Samen kijken we wat uw lichaam aankan en wat de beste behandeling is.

   Professionele begeleiding tijdens uw sportrevalidatie

   Fysio Dynamic biedt u professionele begeleiding tijdens de revalidatie. In het geval van sportrevalidatie stellen we een sport specifieke behandeling voor u samen, waardoor uw lichaam wordt klaargestoomd om weer optimaal te kunnen presteren. Onze revalidatietrajecten zijn er bovendien op gericht ervoor te zorgen dat de ontstane klachten niet terugkomen.

   Klaar om te revalideren?

   Wij zetten onze kennis en jarenlange ervaring graag in om uw lichaam weer optimaal te laten functioneren. Waar uw klacht of blessure ook door is ontstaan, dankzij onze revalidatie komt u er weer bovenop. Maak direct een afspraak om de revalidatie in gang te zetten. Laat uw gegevens achter op onze website, zodat wij contact met u op kunnen nemen.

   Waarom Fysio Dynamic

   • Veel ervaring
   • Oplossingsgericht
   • Ruime openingstijden
   • Geen lange wachttijden
   • Oefeningen per mail / video
   • Afspraken met zorgverzekeraars