0317 319 635 info@fysiodynamic.nl

   Bel of mail ons vandaag nog voor een afspraak!

   info@fysiodynamic.nl -  0317 319 635

   Lichamelijke klacht of sportblessure verhelpen met sportfysiotherapie

   Heeft u een lichamelijke klacht die het sporten belemmert of heeft u tijdens het sporten een blessure opgelopen? Fysio Dynamic biedt professionele sportfysiotherapie waarmee zowel chronische als acute sportblessures behandeld kunnen worden. Onze specialisten begeleiden u bij het herstellen van uw sportblessure en kunnen u bovendien sport specifiek adviseren over het voorkomen van blessures in de toekomst.

   Sportfysiotherapie op maat

   Voordat we starten met de fysiotherapie maken we een uitgebreide analyse van de klachten, eventuele andere bijzonderheden en stellen we een passende behandeling van de sportblessure vast. Iedere patiënt krijgt een behandeling op maat, waarbij we rekening houden met onder andere conditie, lenigheid, coördinatie en uithoudingsvermogen. De fysiotherapie heeft uiteraard als doel terug te keren op het oude sportniveau.

   Vergoeding van uw sportfysiotherapie

   Sinds januari 2006 heeft u geen verwijzing van de huisarts meer nodig om een fysiotherapeut te bezoeken. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed, is afhankelijk van de polis die u heeft gekozen bij uw zorgverzekering. Uitzonderingen hierop zijn een aantal chronische aandoeningen waarbij in veel gevallen langer kan worden behandeld. Fysio Dynamic heeft een contract afgesloten met alle zorgverzekeraars, waardoor wij conform uw verzekeringsvoorwaarden kunnen declareren.

   Direct een afspraak maken

   Laat uw sportblessure verhelpen door de specialisten van Fysio Dynamic. Wilt u direct een afspraak maken voor sportfysiotherapie? Dat kan! Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Waarom Fysio Dynamic

   • Veel ervaring
   • Oplossingsgericht
   • Ruime openingstijden
   • Geen lange wachttijden
   • Oefeningen per mail / video
   • Afspraken met zorgverzekeraars